No SSO cookie

Paradicsom mártás

Szerző:

(0/ 0)
Paradicsom mártás
  • Hozzávalók

    1 kg paradicsom
    1 fej vöröshagyma
    5 dkg füstölt szalonna
    2-3 szál zellerzöld
    4-6 szál petrezselyem
    2-3 levél bazsalikom
    cukor
    diónyi vaj
    olaj
    só, bors
  • Elkészítés

    A paradicsom mártáshoz vágd apróra a hagymát, a zellert, a petrezselymet és a bazsalikomot. Kevés olajon pirítsd meg az apróra kockázott szalonnát, majd tedd rá a felaprított zöldséget és pirítsd aranybarnára.

    Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, sózd, borsozd, cukrozd, s gyakran kevergetve (fedő alatt) főzd péppé.

    Ha kész, morzsold bele a vajat.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció