No SSO cookie

Korianderes mexikói húsdaráló

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Korianderes mexikói húsdaráló
  • Hozzávalók

    1/3 csésze almaborecet
    1/3 csésze borecet
    1/3 csésze olívaolaj
    1/3 csésze aprított koriander/ klasszikus petrezselyem
    6 gerezd aprított fokhagyma
    1 db zöldcitrom/citrom leve
    2 evőkanál kömény
    1 evőkanál egész bors
  • Elkészítés

    A pác akkor lesz tökéletes, ha egy napig állni hagyjuk, és csak ezután helyezzük bele a húst, mely szinte bármilyen lehet. Ha marhát, sertést vagy bárányt készülünk sütni, akkor a pácolási idő 6-, szárnyasok esetében 4-, míg hal készítése előtt 1 óra. A pikáns öntettel pácolt húsokhoz pikáns köret illik, amely lehet friss retek, újhagyma Globus Ínyenc mártással nyakon öntve.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció