No SSO cookie

Zellerkrém leves

Szerző:

(0/ 0)
Zellerkrém leves

Nehézség: Könnyű

  • Hozzávalók

    egy nagyobb zeller
    1 közepes sárgarépa
    1 fehér répa
    fél deci olaj
    2 deci húsleves alap

    petrezselyem
    A habaráshoz
    2 deci tejföl
    1 kanál étkezési keményítő
  • Elkészítés

    A zöldségeket megpucolom, és a fél deci olajban és 1 deci vízben felteszem főni. Közepes lángon megpárolom, majd a hűtőből kivett húsleves alappal és vízzel felöntöm. Sót teszek bele és puhára megfőzöm. Az egészet összeturmixolom. Majd a tejföllel és a étkezési keményítővel behabarom.

    Pirított zsemlekockával tálalom.

    Amikor húslevest főzök, mindig teszek kis edényekbe a fagyasztóba, és amikor szükséges kiveszem és felhasználom. Húsleves kocka is megfelel helyette.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció