No SSO cookie

Sült paprikás krémleves

Szerző:

(0/ 0)
  • Nehézség: Könnyű

    Kapcsolódó cikkek

    • Hozzávalók

      4 paprika
      1 megfelelő hagyma
      4 gerezd fokhagyma
      2 l zöldség leves
      olívaolaj

      pirospaprika
    • Elkészítés

      A paprikákat tepsiben megsütjük és miután kész vannak hagyjuk egy kicsit kihűlni, hogy meg tudjuk őket pucolni.

      Az apróra vágott hagymát és fokhagymát forró olajban megsütjük sóval, borssal, szárított petrezselyemmel és egy csésze zöldség levessel.

      Miután lefőtt a leve, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, a megmaradt zöldség levest és a levet amit a paprika eresztett sütés közben.

      Lefedjük, majd fél órát hagyjuk forrni lassú tüzön.

      Turmixgéppel összeturmixoljuk majd izlés szerint teszünk még hozzá sót és borsot.

    • Felszolgálás

      Melegen vagy hidegen tálaljuk apróra vágott zöldekkel.


      A receptet Guvi javasolta.

     

    Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

    • ailito

      Én szoktam még bele rakni répát és egy krumplit hogy ne legyen olyan erős sült íze, na meg így sűrűbb állagot is kapunk. Próbáljátok ki :)

      2011-03-01 la 10:18
    --

    Recept hozzáadása

    Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

    Még több hozzávaló

    Bejelentkezés

    Nem vagy még felhasználónk?

    Csak pár percbe telik a regisztrálás.

    Regisztráció

    E-mail cím
    Jelszó
    Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
     
    Elfelejtetted a jelszavad?
    Regisztráció