No SSO cookie

Gombás krémleves

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Gombás krémleves
  • Hozzávalók

    400 g gomba2 hagymafokhagyma½ zeller1 pasztinák3 evőkanál lisztsó
  • Elkészítés

    A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk és odatesszük párolni. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát és hagyjuk puhulni. Hozzáadjuk a kockákra vágott zöldségeket, annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje és kb 15 percig hagyjuk főni. Pépesítjük a levest, azután odatesszük főni 5 percre. Közben egy kis lével kikavarjuk a lisztet és hozzáöntjük a krémleveshez. Ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyjuk kicsit rotyogni.

    Tejföllel és pirítós kockával tálaljuk.
    A gombás krémleves receptet Droopina ajánlotta.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció