No SSO cookie

Csirkeaprólék leves

Szerző:

(0/ 0)
Csirkeaprólék leves
  • Hozzávalók

    4-6 személyre:
    50 dkg csirkeaprólék
    15 dkg sárgarépa
    10 dkg fehérrépa
    15 dkg mirelit zöldborsó
    5 dkg gomba
    5 dkg zeller
    2 kis fej vöröshagyma
    3 evőkanál olaj
    petrezselyem
    borsikafű vagy bors
  • Elkészítés

    A megtisztított, feldarabolt csirkeaprólékot az olajon kissé pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a felkockázott sárga- és fehérrépát, zellert, valamint a megtisztított és felszeletelt gombát.

    Egy kis ideig pirítsuk együtt ezeket, majd öntsük fel jó másfél liter meleg vízzel.

    Ekkor tegyük bele egészben a megtisztított vöröshagymát, adjunk hozzá petrezselymet, borsot, sót. Lassú tűzön főzzük, s amikor a zöldségek félig megpuhultak, tegyük bele a borsót is.

    Amikor minden puha, tálalás előtt még meghinthetjük finomra vágott petrezselyemmel is.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció