No SSO cookie

Hús mustárszósszal

Szerző:

(0/ 0)
Hús mustárszósszal
  • Hozzávalók

    750 g hús
    2 kiskanál mustár
    1 evőkanál liszt
    2-3 apró savanyú uborka
    fél kiskanál cukor
    500 g burgonya
  • Elkészítés

    A húst a szokásos módon egyben elkészítjük.

    Amikor megpuhult, és elfőtt a leve, hozzáadjuk a mustárt, a lisztet, a cukrot, az apró kockákra vágott uborkát, egy csésze vizet, és addig főzzük tovább, amíg kissé lefő a leve.

    Kivesszük a húst, felszeleteljük, és ráöntjük a szószt, amiben főtt.

  • Felszolgálás

    Forró főtt burgonyával tálaljuk.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció