No SSO cookie

Csevapcsicsa

Szerző:

(0/ 0)
Csevapcsicsa
  • Hozzávalók

    40 dkg sertéscomb (sovány)
    40 dkg marhahús
    20 dkg bárányhús
    só ízlés szerint
    szemes bors ízlés szerint
    1 kávéskanál szódabikarbóna
    fokhagyma ízlés szerint
    hagyma ízlés szerint
    piros arany ízlés szerint
  • Elkészítés

    A húsokat ledarálom, majd jól elkeverem, csevapcsicsákat formálok (henger alak), és legalább 2 órát hagyom pihenni a hűtőszekrényben.

    Sütés előtt 1 órával kiveszem hogy a hús ne legyen olyan hideg, így nem ragad oda a rostély rácshoz.

    Mert a csevapcsicsát én mindig rostélyon sütöm.

    Friss túróval, mustárral, görögsalátával, vöröshagymával és sültburgonyával tálalom. Finom hozzá a szárított paradicsom bazsilikomos olajban.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció