No SSO cookie

Barackos csirkemell tepsiben

Szerző:

(0/ 0)
    • Hozzávalók

      4 nagy csirkemell filé (kb 1 cm vastagságú)
      2 barack és a leve (friss vagy kompót)
      fahéj ízlés szerint
      só, bors
    • Elkészítés

      A húsokat jól megsózzuk, majd teszünk rá egy kis borsot, fahéjat és baracklevet. Ebben a pácban hagyjuk állni 15-20 percet.

      Miután a pácból kivesszük, kevés olajjal megkenjük, de vigyázzunk, hogy ne mossuk le vele a fűszereket, majd sütőpapíros tepsibe tesszük és közepes lángon addig sütjük, míg megpuhul.

      Kivesszük a sütőből és minden szeletre teszünk egy fél barackot. Lehet kevesebb barackot is tenni ha a csirkemell filé kisebb. A barack körülbelül a hús felét kell betakarja.

      A barackra is szórunk egy kevés fahéjat, majd visszatesszük a sütőbe körülbelul 3-4 percre.

    • Felszolgálás

      Fel lehet tálalni tepsis vagy hasábburgonyával, burgonya pürével, különféle salátákkal vagy rizzsel.

     

    Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

    --

    Recept hozzáadása

    Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

    Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

    Még több alkategória

    Bejelentkezés

    Nem vagy még felhasználónk?

    Csak pár percbe telik a regisztrálás.

    Regisztráció

    E-mail cím
    Jelszó
    Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
     
    Elfelejtetted a jelszavad?
    Regisztráció