No SSO cookie

Sajtos rántotthús

Szerző:

(0/ 0)
Sajtos rántotthús

Nehézség: Könnyű

Kapcsolódó cikkek

  • Hozzávalók

    sertéscomb vagy karaj
    tojás
    liszt
    zsemlemorzsa
    reszelt sajt
    zsiradék
    bors
  • Elkészítés

    A felszeletelt húst gyengén klopfold ki, a zsíros részeket vágd át, sózd, borsozd, s pihentesd egy fél órát.

    Majd forgasd lisztbe, felvert tojásba, végül a reszelt sajt és a morzsa (fele-fele arányú) keverékébe.

    Bőséges olajban süsd - az a jó, ha a hús úszik. Vigyázz, hogy a zsiradék ne legyen túlzottan forró, mert a sajtos panír könnyebben megég.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció