No SSO cookie

Pehelyszív

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Pehelyszív
  • Hozzávalók


    360g fehér csokoládé
    30g NESQUIK gabonapehely
    30g CHEERIOS gabonapehely
    3 eper (hosszában felezve)
    A dekorációhoz további gabonapehely (nyalókánként 26 szem)
  • Elkészítés

    A fehér csokoládét törje apróra, és melegítse folyékonyra.
    Felezze el az így kapott folyékony csokoládét 2 tálba, az egyikhez adja hozzá a NESQUIK, a másikhoz a CHEERIOS pelyheket, és jól keverje el.

    Egy kanál segítségével formázzon belőlük szív alakot sütőpapíron, és szúrja bele a hurkapálcát.
    Amíg még nem dermed meg a csokoládé, dekorálja gabonapehellyel a külső részét, középre pedig tegyen rá egy-egy félbevágott epret.

    10 perc alatt megdermed a csokoládé, ezután könnyen lehúzhatja róla a sütőpapírt.
    Egy üvegpohárba szórjon gabonapelyheket, és ebbe szúrja bele a pehelyszívet.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció