No SSO cookie

Pehelybárányok

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Pehelybárányok
  • Hozzávalók


    40g vaj
    20 nagy mályvacukor
    160g karika alakú gabonapehely
    40g kókuszreszelék
    6 szem piros szőlő
    50g mazsola
    24 szem fekete ribizli
    50g fehér csokoládé
  • Elkészítés

    1.    A vajat és a mályvacukrot tegye egy tálba, és melegítse folyékonyra.

    2.    Adja hozzá a karika alakú gabonapelyheket.

    3.    Két kanál segítségével készítse el a báránykák testét (6 darabot), jól nyomja össze a kanálnyi adagokat. Tegye sütőpapírra, szórja meg kókuszreszelékkel.

    4.    Készítse el a bárányok lábát (24 darabra lesz szükség): felezett fogpiszkálóra húzza fel a mazsolaszemeket.

    5.    A testekbe szúrja bele a lábakat, állítsa fel őket, és fej helyére tegyen szőlőszemeket.

    6.    A fehér csokoládét törje apróra, melegítse folyékonyra.

    7.    Az olvadt csokoládéból tegyen 2-2 pöttyöt a szőlőszemekre, ehhez rögzítse a fekete ribizlit szemgolyók gyanánt. Ugyanígy tegyen a fülekkel.

  • Felszolgálás

    Tálalja zöld tányéron!

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció