No SSO cookie

Bogyósgyümölcs szelet gabonapehelyből

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Bogyósgyümölcs szelet gabonapehelyből
  • Hozzávalók


    140g CHEERIOS gabonapehely
    115g teljes kiőrlésű liszt
    2 ek. sütőpor
    85g szárított cseresznye és bogyósgyümölcs keverék
    2 ek. cukor
    1 közepes alma, apróra vágva
    150 ml tej
    1 közepes, felvert tojás
    3 ek. olívaolaj
    ízlés szerint porcukor
  • Elkészítés

    1.    Melegítse elő 200 fokra a sütőt.

    2.    A tepsibe tegyen le egy 20*25 centis sütőpapírt.

    3.    Tegye egy keverőtálba a gabonapelyhet, adja hozzá a lisztet, a sütőport, az aszalványokat, a cukrot és az apróra vágott almát. Keverje el jól.

    4.    Adja hozzá a felvert tojást, az olajat és a tejet, majd újra keverje el jól.

    5.    Öntse a keveréket a sütőpapírral bélelt tepsibe, egyengesse el, a tetejére hintsen még egy kevés gabonapelyhet, és finoman nyomkodja bele.

    6.    25 percig süsse, amíg aranyszínű lesz. Hagyja kihűlni!

  • Felszolgálás

    Szórja meg porcukorral, majd szeletelje fel 10 részre.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció