No SSO cookie

Bazsalikomos márványsajtkrémmel töltött karalábé

Szerző:

(0/ 0)
Bazsalikomos márványsajtkrémmel töltött karalábé
  • Hozzávalók

    30 dkg márványsajtkrém
    2-3 szál friss bazsalikom
    2 db fehér karalábé
    só, őrölt fehér bors
  • Elkészítés

    Először a karalábékat kettévágjuk és kiszedjük a belsejüket.

    A kiszedett belsőt kicsire vágjuk és beletesszük abba a vízbe, amiben megfőztük a karalábékat.

    Miután megfőttek, kirakjuk őket egy tányérra. Utána a sajtkrémet belerakjuk egy kis tálba.

    A bazsalikomot apróra vágjuk és hozzáadjuk a sajthoz, egy kis tejszínt vagy natúr joghurtot adunk hozzá.

    Beletesszük a sót és az őrölt fehérborsot is, és jól összekeverjük.

    A fodros végű kinyomó zsákocskába tesszük és belenyomjuk a karalábé belsejébe.

    A tetejére díszítésképpen fekete olivabogyót, mellé pedig fodros lila káposztát rakhatunk. Az olivabogyó mellé mentalevél is kerülhet.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció