Tárkonyos csirkeragu

Szerző: otletkonyha.hu 2012. jún. 26.
Elkészítési idő: 40 perc
Nehézségi fok: Könnyű

Hozzávalók

30 dkg csirkemell file

1 csomag vegyes (sárgarépa, zöldborsó, karfiol) mirelit zöldség

2 doboz tejföl

5 dkg vaj

1 kanál liszt

2 darab húsleves kocka

tárkony

őrölt bors

citrom vagy citromlé

Elkészítés

A csirkehúst apró vágom, majd vajon megpirítom. A lisztet hozzákeverve ismét kissé megpirítom. Felöntöm 1 liter vízzel, és bele teszem a mirelit zöldséget, kis őrölt borsot. Az egészet átforralom, majd a levesből vett lével elkevert tejfölt belekeverem, és hozzáadom a citromlevet, valamint a csipetnyi tárkonyt. Addig főzzük, amíg elfő a leve.

Hozzászólások (0)