No SSO cookie

Töltött gombafejek böjtre

Szerző:

(0/ 0)
Töltött gombafejek böjtre

Nehézség: Könnyű

Kapcsolódó cikkek

  • Hozzávalók

    1 kg megfelelő nagyságú friss gomba
    olaj

    petrezselyem
    bors
    citrom
  • Elkészítés

    Válogass szép fehér gombákat, mosd meg őket egy kevés citromlében, hogy ne feketedjenek meg. Tedd őket egy tálba és hintsd meg mindegyiket sóval.

    Födő alatt lassú tűzön hagyd megpuhulni a gombákat. Aprítsd fel a gombaszárakat és párold meg egy kevés olajon.

    Amikor jól megpuhult, hagyd kihűlni, majd keverj bele aprított petrezselymet és borsot és töltsd meg vele a kihűlt gombafejeket.

  • Felszolgálás

    A töltött gomba hidegen fogyasztható.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció