No SSO cookie

Tejfölös gombaszósz

Szerző:

(0/ 0)
Tejfölös gombaszósz
  • Hozzávalók

    60 deka friss gomba
    10 deka vaj
    1 tojás
    2,5 dl tejföl
    fűszerek
    só, bors
  • Elkészítés

    A gombát alaposan tisztítsd meg és mosd át, majd tedd ecetes (egy kanál) vagy citromleves vízbe. A nagyobb gombákat szeleteld fel megfelelő méretűekre.

    Olvaszd fel a vajat, majd add hozzá a gombát.

    Megfelelő tűzön, fedő alatt, addig hagyd főni, amíg teljesen lefő a leve.

    Sózd, borsozd, fűszerezd ízlés szerint.

    Vedd le a tűzről az edényt és tegyél bele tejfölt (amit egy kanál liszttel összekevertél). A gombaszószt petrezselyemmel díszítheted és tükörtojással tálald.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció