No SSO cookie

Kolbász és sertéshús fehérbabbal

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Kolbász és sertéshús fehérbabbal

Nehézség: Könnyű

Kapcsolódó cikkek

  • Hozzávalók

    3 evőkanál olívaolaj
    150 g kockára vágott sertéshús
    2 cikk préselt fokhagyma
    6 friss feldarabolt kolbász
    400 g ferhérbab (kozerves), főve és leszűrve
    2 felvágott paradicsom
    3 evőkanál paradicsomlé
    300 ml marhahúsleves
    2 szál rozmaring
  • Elkészítés

    Egy duplafenekű edénybe magas tüzön melegítünk egy evőkanál olajat. Hozzáadjuk a befűszerezett húst, amit 5 percig sütünk, amíg az megpirul. Hozzáadjuk a fokhagymát és további 2 percig tartjuk a tüzön. Kivesszük a húst az edényből, hozzáadjuk a maradék olajat és a kolbászt, amit 10 percig pirítunk. Ehhez hozzáadjuk a maradék hozzáavalókat és a sertéshúst. Ráöntjük a levest és lefedve kicsi tüzön főzzük 15 percig, addig amíg a bab átfő és megvastagszik a szósz.

    A kolbász és sertéshús fehérbabbal receptet Sava laura ajánlotta.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció