No SSO cookie

Karfiolos csirkemell

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Karfiolos csirkemell
  • Hozzávalók

    1 karfiol3-4 csirkemell2 hagyma3-4 evőkanál tejföl1 evőkanál liszt1 csokor kaporsóbors
  • Elkészítés

    A karfiolt feldaraboljuk és sós vízzel leforrázuk. A hagymát apróra vágjuk és odatesszük párolni. Felvágjuk a húst, hozzáadjuk a hagymához és hagyjuk kifehéredni. Hozzáöntünk egy kis vizet, 20 percig főzzük, majd hozzáadjuk a karfiolt. Közben elékszítjük a szószt. A tejfölt összekavarjuk liszttel és egy kis lével a hústól, majd megsózzuk. Jól összekavarjuk, hogy ne maradjon gumós. A szószt hozzáadjuk a karfiolhoz és óvatosan összekavarjuk, hogy ne törjön össze. További 10 percig hagyjuk főni. Ízlés szerint megfűszerezzük és megszórjuk kaporral.

    Magában, egytálételként tálaljuk.
    A karfiolos csirkemell receptet Droopina ajánlotta.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció