No SSO cookie

Budapest ragu

Szerző:

(0/ 0)
Budapest ragu
  • Hozzávalók

    1,8 kg bélszín
    20 dkg zsír
    15 dkg füstölt szalonna
    25 dkg szárnyasmáj (libamáj)
    20 dkg gomba
    20 dkg vöröshagyma
    20 dkg fuszerpaprika
    40 dkg sertéscsont

    25 dkg zöldpaprika
    15 dkg paradicsom
    10 dkg zöldborsó
    5 adag párolt rizs
    5 adag rácsos burgonya
  • Elkészítés

    Pörkölt alapot készítünk, amelyhez egy kevés paradicsompürét, sót, apróra darabolt sertéscsontot adunk, és lassan fozzük.

    Fél óra múlva a csontokat kiemeljük. A pörköltlét szitán áttörjük. A kockákra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, gombát és a szárnyasmájat.

    A Budapest ragu jelleget adó anyagait állandó keverés közben gyorsan lepirítjuk.

    Ha szükséges, a pörköltlevet beforraljuk. A pörköltlevet a raguhoz öntjük.

    Sóval ízesítjük és jól összeforraljuk.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció