No SSO cookie

Rakott francia burgonya

Szerző:

(0/ 0)
Rakott francia burgonya

Nehézség: Könnyű

Kapcsolódó cikkek

  • Hozzávalók

    burgonya
    tojás
    sajt
    tejföl
    só, bors
    vaj
  • Elkészítés

    Főzzük meg héjában a tojást és a burgonyát. Miután kihűltek, vágjuk karikákra őket.

    Helyezzük őket rétegesen egy hőálló edénybe a következőképpen: egy réteg burgonya, egy réteg tojás, egy réteg morzsolt juhsajt és mindig zárjuk egy réteg vékony szeletekre vágott nagyon hideg vajjal.

    Adjunk minden réteghez egy evőkanál tejfölt is, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ha kész, tegyük sütőbe körülbelül fél órára.

  • Felszolgálás

    melegen tálaljuk.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció