No SSO cookie

Hajában sült burgonya

Szerző:

(0/ 0)
Hajában sült burgonya
  • Hozzávalók

    6-8 szem burgonya
    tejföl
    metélőhagyma vagy brokkoli
  • Elkészítés

    A hajában sült burgonyához a burgonyákat jól megmossuk és tepsiben addig sütjük, míg a közepük is meg nem puhul. Forrón tálaljuk. Fogyaszthatjuk vajjal és sóval, de tejföllel is.

    Még ízletesebb ez a krumplis étel, ha a tejfölbe apróra vágott metélőhagymát vagy brokkolit teszünk.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció