No SSO cookie

Joghurtos epertorta

Szerző: otletkonyha.hu

(0/ 0)
Joghurtos epertorta
  • Hozzávalók

    30 dkg eper
    fél liter epres joghurt
    3 dl féltartós habtejszín
    2 zacskó 6 db-os gofri
    1 evőkanál porcukor
    25 gramm zselatinpor
    1 zacskó gyümölcszselé-por
    1 dl tejszín

  • Elkészítés

    Az epret megmossuk, feldaraboljuk, és félretesszük. A zselatint 1 deciliter vízben elkészítjük.

    A joghurtot kissé meglangyosítjuk, és a zselatint belekeverjük. A tejszínből a porcukorral habot verünk és a joghurtba beleforgatjuk.

    Tortaformába tesszük a gofri felét, erre rákenjük a joghurtos krém felét, amit kirakunk az eper felével. Erre ismét gofri kerül, amit a megmaradt krémmel bekenünk, és az epret rárakjuk.

    A gyümölcszselét a zacskón lévő előírás szerint elkészítjük, és ha már nem meleg, de még nem dermed, ráöntjük a tetejére. Hűtőszekrényben legalább fél napig dermesztjük

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció