No SSO cookie

Répapuding

Szerző:

(0/ 0)
Répapuding
  • Hozzávalók

    750 g répa
    tojás
    1/2 pohár cukor
    150 g vaj
    100 g zsemlemorzsa
    csomag vaníliás cukor
    1 késhegynyi só
    egy kevés zsemlemorzsa
  • Elkészítés

    A pudinghoz mosd meg a répát és főzd meg. Szűrd le, hámozd meg és szitán törd át. A tojássárgáját keverd ki a cukorral, tedd bele a répapasztát, a vaníliát, a sót és a felmelegített vajat. Ezután keverd bele a habnak felvert tojásfehérjét. Kivajazott, zsemlemorzsázott formába süsd pirosra (20-30 percet).

  • Felszolgálás

    A répapuding vaníliás cukorral megszórva fogyasztható.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció