No SSO cookie

Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel

Szerző:

(0/ 0)
Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel
  • Hozzávalók

    0,5 liter tej
    0,5 csomag csokoládés pudingpor
    1,5 evőkanál cukor
    4 érett őszibarack
    0,5 kg eperfagylalt
    4 dkg mandula
  • Elkészítés

    Négy evőkanál tejet elkeverünk a cukorral és a pudingporral.

    A maradék tejet felmelegítjük, levesszük a tűzről, összekeverjük a pudingporral, és felfőzzük úgy, hogy közben néha megkeverjük. Ezután lehűtjük.

    Az őszibarackot rövid időre forró vízbe mártjuk, majd meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és négybe vágjuk.

    Az eperfagylaltot kehelybe adagoljuk.

    Ráöntjük a hideg csokoládéöntetet, mandulalevelekkel és őszibarackkal díszítjük. Azonnal tálaljuk.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció