No SSO cookie

Savanyított paprika káposztával töltve

Szerző:

(0/ 0)
Savanyított paprika káposztával töltve
  • Hozzávalók

    paprika
    káposzta
    sárgarépa
    kakukkfű
    oregánó
    bazsalikom
    mustármag
    kapor szára
    bors
    babérlevél
  • Elkészítés

    A mennyiségeket szemre és ízlés szerint válaszd ki.

    A káposzta ízesítéséhez használj kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot és pár darab kapor szárat, a száraz fajtából.

    Keményítőként használd a mustármagokat.

    Mosd meg és magvald ki a paprikákat, majd egy kiskanál segítségével távolítsd el az ereket.

    A káposztát vágd fel kisebb darabokra. Használhatsz konyhai robotot is.

    Reszeld bele a sárgarépát és keverd össze a kezeddel.

    Hagyd pihenni 2 órát, hogy engedje ki a levét.

    Szórj pár szem mustármagot a paprikákba.

    Óvatosan töltsd meg őket a káposztával.

    Tedd a paprikákat befőttes üvegekbe és öntsd fel sóoldattal. A sóoldatnál 1 evőkanál sót használj 1 liter vízhez.

    Mindegyik üvegbe tegyél végül 1 babérlevelet és egy kis borsot.

 

Szólj hozzá Ötletkonyha.hu felhasználóval!

--

Recept hozzáadása

Más receptek ugyanazokkal a hozzávalókkal:

Még több hozzávaló

Próbálj ki más recepteket is a következő alkategóriákból:

Még több alkategória

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció