No SSO cookie

Keress a kategóriák között:

Nemzeti ételek

Különleges ételek

Receptjellemzők:


Savanyú levesek, csorbák

Iratkozz fel a Receptekre
1 - 10 recept van megjelenítve a(z) 125 találatból
  • Káposztaleves

    Elkészítési idő: 40 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Káposztaleves

    Feltette: receptmuves dátum: 2012 szept 03

    Döntöttem, a korhelyleves mintájára elkészítettem egy könnyű káposztalevest.

  • Marhacsontos pacalleves

    Elkészítési idő: 3 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Marhacsontos pacalleves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 aug 30

    Egy 8-10 literes fazékba teszünk egy teáskanál sót és beletesszük főni a csontot, az egész hagymát, az egész sárgarépát, a zellert és a petrezselymet.

  • Böjti lóromleves

    Elkészítési idő: 40 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Böjti lóromleves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 aug 23

    Az apróra vágott hagymát, a reszelt zellergyökeret, a kockára vágott burgonyát kevés olajban megpároljuk.

  • Lencse leves

    Elkészítési idő: 2 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Lencse leves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 jún 05

    A lencse leves elkészítése igazán egyszerű. Bár fogyókúrázóknak nagy energiatartalma miatt inkább salátaként ajánlott, energia- és fehérjetartalma nagyon hasznos a szervezet számára.

  • Paradicsomos húsgombóc leves

    Elkészítési idő: 1 óra 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Paradicsomos húsgombóc leves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 máj 28

    Egy fazékban feltesszük főni a répát, petrezselymet, az apróra vágott hagymát és a húst, és alaposan megfőzzük.

  • Húsgombóc leves

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Húsgombóc leves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 máj 24

    A sárgarépát, a paradicsomot és a paprikát lereszeljük és sós vízbe főni tesszük.

  • Savanyított kelkáposztaleves

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Savanyított kelkáposztaleves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 máj 23

    A csontokat 5 liter vízben főni tesszük 1 kanálnyi sóval, lassú tűzön, a habját leszedjük.

  • Tejföllel sűrített céklás burgonyaleves

    Elkészítési idő: 1 óra 15 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Tejföllel sűrített céklás burgonyaleves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 máj 15

    A céklát megtisztítjuk, vékonymetéltre vágjuk, majd főni tesszük az apróra vágott répával és hagymával.

  • Cseresznyeszilvával savanyított húsos csorba

    Elkészítési idő: 1 óra 30 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Cseresznyeszilvával savanyított húsos csorba

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 máj 15

    A húst félig megfőzzük, majd hozzáadjuk a hagymalét, az apróra vágott sárgarépát meg a petrezselymet.

  • Savanyú káposzta leves

    Elkészítési idő: 45 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Savanyú káposzta leves

    Feltette: receptmuves dátum: 2012 máj 10

    Savanyú káposzta leves  készítése: ellenőrizzük, hogy a rendelkezésre álló savanyú káposzta mennyire sós, ha szükséges, mossuk át.

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció