No SSO cookie

Keress a kategóriák között:

Nemzeti ételek

Különleges ételek

Receptjellemzők:


1 - 10 recept van megjelenítve a(z) 34 találatból
  • Zellerkrém leves

    Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Zellerkrém leves

    Feltette: Marcsi2 dátum: 2013 nov 01

    A zöldségeket megpucolom, és a fél deci olajra és 1 deci vízben felteszem, közepes lángon megpárolom, majd a hűtőből kivett húsleves alappal és vízzel felöntöm.

  • Cukkinis krémleves

    Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Cukkinis krémleves

    Feltette: Marcsi2 dátum: 2013 ápr 05

    Az olajat felteszem bele aprítom a hagymákat kicsit üvegesre párolom, a sárgarépát és a cukkinit apró kockákra vágtam.

  • Zellerkrémleves

    Elkészítési idő: 20 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Zellerkrémleves

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2013 márc 04

    30 dkg zellert hámozzunk meg, és megmosva vágjuk kisebb kockákra. Öntsünk rá 1,3 liter vizet, adjunk hozzá 1 púpozott mokkáskanál sót.

  • Tejszínes paradicsomleves parmezános húsgombóccal

    Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Tejszínes paradicsomleves parmezános húsgombóccal

    Feltette: Illatok1 dátum: 2012 júl 17

    Nem preferálom a cukros paradicsomlevest, bár a betűtésztás mókázás még most is feldobna.

  • Snidlinges spárgakrémleves

    nehézségi fok: Könnyű

    Snidlinges spárgakrémleves

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 márc 28

    Spárgakrémleves elkészítése: A spárgát megtisztítjuk, 2 cm-es darabokra felvágjuk. A megpucolt, apróra vágott vöröshagymával és burgonyával együtt, kevés vízben feltesszük főni.

  • Céklás krémleves

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Céklás krémleves

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 18

    A hagymát apróra vágjuk és 4 evőkanál vízben és olajban pároljuk. Hozzáadjuk a megpucolt és apróra vágott céklát és zellert.

  • Sajtos lencsekrémleves

    Elkészítési idő: 45 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Sajtos lencsekrémleves

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 16

    A sajtos lencsekrémleves elkészítése: Egy lábasban olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, beletesszük az előző este beáztatott lencsét, a tört fokhagymát és a babérlevelet.

  • Gombás krémleves

    Elkészítési idő: 40 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Gombás krémleves

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 04

    A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk és odatesszük párolni. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát és hagyjuk puhulni.

  • Kaliforniai Gazpacho

    Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Kaliforniai Gazpacho

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 04

    Az avokádó, a papaya, a datoyaszilva és a chives a leves mellé fogjuk fogyasztani, kockára vágjuk őket.

  • Gazpacho a la Scandia

    Elkészítési idő: 45 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Gazpacho a la Scandia

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 04

    Mindent lehűtünk. Legalább 2 órát tartjuk a hűtőben. Blenderrel egy hideg krémlevest készítünk a hozzávalólból. Forró nyári napokon kitűnő hűsítő leves.

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció