No SSO cookie

Keress a kategóriák között:

Nemzeti ételek

Különleges ételek

Receptjellemzők:


1 - 10 recept van megjelenítve a(z) 30 találatból
  • Báránysült szalonnás kelbimbóval

    Elkészítési idő: 2 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Báránysült szalonnás kelbimbóval

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 okt 02

    A húst megmossuk, leszárítjuk, kiterítjük. A hagymákat megtisztítjuk. Megsózzuk a húst, 2 gerezd fokhagymát vékonyra szeletelünk.

  • Báránybecsinált II.

    Elkészítési idő: 1 óra 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Báránybecsinált II.

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 aug 14

    Szeleteld fel és mosd meg hideg vízben a húst, majd tedd oda főni sós vízbe a felszeletelt hagymával.

  • Báránybecsinált

    Elkészítési idő: 2 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Báránybecsinált

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 máj 30

    Vágjuk fel a bárányhúst és rakjuk sós vízbe főni. Amikor felfőtt, szedjük le a habot, majd adjuk hozzá a répát, a hagymát és a petrezselymet.

  • Báránykaraj karfiollal

    Elkészítési idő: 1 óra 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Báránykaraj karfiollal

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 jan 31

    A hagymát karikákra vágjuk, a fokhagymát vékonyra szeleteljük. A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük.

  • Bárány amerikai módra

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Bárány amerikai módra

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 10

    A húst megtisztítjuk és feldaraboljuk. Egy edénybe olívaolajat öntünk és megsütjük benne a húst.

  • Póréhagymás-narancsos bárány

    Elkészítési idő: 2 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Póréhagymás-narancsos bárány

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2011 dec 03

    Előmelegítjük a sütőt 150 fokra. Készítünk 4 darab 50x50 cm vastag alufólia darabot. Minden fóliába egy csomagot készítünk a 4 darab húsból.

  • Rozmaringos bárány

    Elkészítési idő: 2 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Rozmaringos bárány

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 máj 25

    A báránykarajt megtisztítjuk a faggyútól, és őrölt rozmaringgal, kakukkfűvel jól bedörzsöljük.

  • Sózott bárányborda

    Elkészítési idő: 1 óra 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Sózott bárányborda

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 máj 03

    A sózott, szárított bárányhúst bontsuk szét az egyes bordáknál, és a darabokat tegyük vízbe egy éjszakára.

  • Sült bárány

    Elkészítési idő: 1 óra 15 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Sült bárány

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 máj 03

    A combot jól bedörzsöljük a zúzott fokhagymával és a csirkezsírral, azután beszórjuk sóval, borssal és paprikával.

  • Tomato bredie (Paradicsomos-zöldséges bárány)

    Elkészítési idő: 3 óra 20 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Tomato bredie (Paradicsomos-zöldséges bárány)

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 ápr 28

    A húst ugyanúgy készítjük elő, s sütjük meg, mint a zöldbabos bredie-hez.

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció