No SSO cookie

Keress a kategóriák között:

Nemzeti ételek

Különleges ételek

Receptjellemzők:



Halételek és tengeri gyümölcsök

Iratkozz fel a Receptekre
1 - 10 recept van megjelenítve a(z) 187 találatból
  • Pisztráng kapros mártással

    Elkészítési idő: 25 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Pisztráng kapros mártással

    Feltette: Marcsi2 dátum: 2013 nov 25

    A halat tisztítás után beírdalom, majd mindenhol jól besózom, borsozom. Egy sütőedénybe teszem, kevés olajat rakok alája.

  • Fogas filé bazsalikomos parmezán morzsával, zöld diós citrus salátával és tejszínes graten burgonyával

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Közepes

    Fogas filé bazsalikomos parmezán morzsával, zöld diós citrus salátával és tejszínes graten burgonyával

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2013 márc 19

    A fogast vékony, tenyérnyi szeletekre vágjuk. Enyhén besózzuk, beborsozzuk. A tepsit vékonyan kivajazzuk, a fogas-szeleteket ráfektetjük.

  • Óriás garnélarákok fokhagymás-citromos öntettel

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Közepes

    Óriás garnélarákok fokhagymás-citromos öntettel

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 szept 06

    A garnélarák sokak kedvence. Nem kell érte azonban étterembe menni. Elkészíthetjük mi magunk is fokhagymás, citromos öntettel.

  • Serpenyős lazac lencsesalátával

    Elkészítési idő: 25 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Serpenyős lazac lencsesalátával

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 szept 05

    Ez a fogás nagyszerűen párosítja a lencsét és a lazacot, melyeket paradicsommal, lilahagymával és ecettel bolondítunk meg. A lazacban sok az omega-3 zsírsav és a teljes értékű fehérje.

  • Sült rombuszhal fokhagymával

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Sült rombuszhal fokhagymával

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 aug 30

    Két nagy rombuszhalat megmosunk és megtörlünk, meglocsoljuk egy kanál citromlével. Öt percig hagyjuk pácolódni.

  • Antipasto

    Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Antipasto

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2012 aug 08

    Egy tálba tesszük a garnéla rákokat, meglocsoljuk az olajjal, fűszerezzük citromlével, fokhagymával, a kakukkfűvel és mentával.

  • Szardellás ravioli

    Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Szardellás ravioli

    Feltette: Illatok1 dátum: 2012 aug 08

    A lisztkupacba krátert formázunk, beleütjük a tojást, megsózzuk...

  • Gombaszósszal sült tőkehal

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Gombaszósszal sült tőkehal

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 júl 26

    A tőkehal önmagában kicsit szárazabb fajta, ezért érdemes valamilyen szósszal tálalni, vagy már azzal együtt megsütni.

  • Lazac Santa Maria módra

    Elkészítési idő: 40 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Lazac Santa Maria módra

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jún 26

    A lazac az egyik legegészségesebb hal, no és a legdrágább is. Megízlelve azonban rájövünk, megéri.

  • Valenciai paella

    Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Valenciai paella

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jún 19

    Kiadós spanyol nemzeti étel a paella, amelyet készíthetünk csirkehússal, de tenger gyümölcseivel is bolondíthatjuk.

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció