No SSO cookie

Keress a kategóriák között:

Nemzeti ételek

Különleges ételek

Receptjellemzők:


Zoldbableves

1 - 5 recept van megjelenítve a(z) 5 találatból
  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Zöldbabos zöldségcsorba

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2011 dec 28

    Megtísztísztjuk a babot, lecsípjük a végeket, felvágjuk. A zöldségeket kockára vágjuk. Kevés olajjal és sóval főni tesszük.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Veronika zöldbablevese

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 feb 05

    A zöldbabot felszeleteljük egyforma két centis darabokra, a burgonyát kockára, a répát, a petrezselymet karikára vágjuk.

  • Elkészítési idő: 50 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Habart zöldbableves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 feb 03

    A zöldbabot apróra vágva, a fokhagymával annyi sós vízben főzzük, hogy éppen csak ellepje. Az olajon picit megpirítom a lisztet.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Közepes

    Zöldbableves

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 jan 18

    A zöldbabot tisztítsuk meg, s vágjuk kb. 2 centis darabokra, majd a csontlében (ha nincs, akkor sós vízben) főzzük puhára.

  • Elkészítési idő: 1 óra 40 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Csipetkés zöldbableves

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2010 jan 01

    30 dkg sárgahüvelyű zöldbabot mossunk meg, majd mindkét oldalán szálkátlanítsuk.

--

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció