No SSO cookie

Keress a kategóriák között:

Nemzeti ételek

Különleges ételek

Receptjellemzők:


Csirke szárny

1 - 18 recept van megjelenítve a(z) 18 találatból
  • Elkészítési idő: 40 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Barbecue csirkeszárnyak grillezett zöldségekkel

    Feltette: Illatok1 dátum: 2012 aug 16

    Ezt a barbecue szószt egy, a városunkban állomásozó, amerikai katona barátunktól lestem el, bár kicsit változtattam rajta.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Tandoori chicken masala

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2012 jan 31

  • Elkészítési idő: 45 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Hoisin szószos csirkeszárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2011 nov 30

    Bepácoljuk a csirkehúst, hűtőben legalább 1 órát. Közben néha átforgatjuk. A legjobb ha éjszakára tesszük be.

  • Elkészítési idő: 35 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Tojásos fasírt szárnyas húsból

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2011 nov 29

    A zúzát és májat megfőzzük és apróra vágjuk. A zöldségeket is mind apróra vágjuk.

  • Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Alsócomb csipős fokhagymásszószban

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2011 nov 24

    A combokat megmossuk, helyenként bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és grillen megsütjük.

  • Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Pulet aile a'la Robull

    Feltette: robull dátum: 2011 aug 23

    A csirkeszárnyakat megtisztítjuk. A szójaszószt elkeverjük a mézzel, majd a fahéjat is belekeverjük.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Sóban sült csirke

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 aug 10

    Egy tepsi aljában teríts el kb. 1 kg sót. A megmosott, szárazra törölt csirke hasüregét szórd meg tárkonnyal.

  • Elkészítési idő: 1 óra 20 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Paradicsomos csirkeszárny

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 júl 13

    A csirkeszárnyakról leszedjük a szárnyvégeket. A megmosott szárnyakat a forgóknál kettévágjuk.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Paradicsomos ropogós csirkeszárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 máj 24

    Személyenként vegyünk 4-6 db csirke szárnyat, fuszerezzük grill, vagy fokhagymás fuszersóval.

  • Elkészítési idő: 45 perc

    nehézségi fok: Közepes

    Szányas hús becsinált

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 30

    Mosd meg a húst és hagyd fedő alatt egy órát főni a szárnyas aprolékkal.Vedd ki a húst és csorgasd le.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Fokhagymában pácolt csirke szárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 30

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Közepes

    Édes-savanyú csirke szárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 30

    Mosd meg és takarítsd meg a csirke szárnyakat. Keverd össze a többi hozzávalót és melegítsd addig, amíg a lekvár elolvad.

  • Elkészítési idő: 1 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Tepsis csirke

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 30

  • Elkészítési idő: 1 óra 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Tepsiben sült csirkecombok és szárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 30

    Keverd össze a fűszereket és készíts belőle foghagymás pácot. Amikor elkészült, öntsd rá a szárnyakra.

  • Elkészítési idő: 3 óra

    nehézségi fok: Könnyű

    Kínai csirkeszárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 30

    Vágd ki a szárnyakból a fölösleges részt, mosd meg és hagyd lecsurogni. Pucold meg a foghagymát, most meg és passzírozd össze.

  • Elkészítési idő: 45 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Csirke paprikás paradicsomos mártással

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 14

    A paradicsomokat és a paprikákat meggrillezzük. Olajon megsütjük a szárnyakat, majd kiszedjük egy tányérra.

  • Elkészítési idő: 30 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Csirkeszárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu, dátum: 2011 márc 02

    Vágd ketté a szárnyakat, majd mosd meg és törölgesd meg egy szelvétával. Öntsd a szója szószt egy edénybe.

  • Elkészítési idő: 40 perc

    nehézségi fok: Könnyű

    Pikáns csirke szárnyak

    Feltette: otletkonyha.hu dátum: 2010 nov 12

    A megmosott és megtakarított csirke szárnyakat sózd, borsozd ízlés szerint, majd forgasd meg a lisztben. Készíts pikáns bundát: só, bors, csípős paprika, csípős paprika pelyhek, oregánó, fűszerek, cayenne-i bors, sáfrány és tájföldi pikáns fűszerkeverék.

--

Bejelentkezés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Láthatalan a fórumon (Nem jelensz meg az aktív felhasználók listájában)
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Regisztráció